dilluns, de desembre 22

TOTHOM VEU EL BLOG?

Aquest blog ha estat creat per publicar notícies que puguin interessar als martorellencs de dalt, però sóc conscient que al poble hi ha gent que té impediments tècnics per entrar a Internet. Dit d'una altra manera: no a tothom li arriba la cobertura d'Internet, ni en les condicions que voldria. Molt menys la Banda Ampla d'ADSL.
La companyia propietària de la xarxa de distribució Telefonica, no té totes les línies adaptades. A Sta. Mª només arriba a la Plaça, si no estic mal informat. Es va fer un intent de Banda Rural, però tampoc els arribava la cobertura per tothom. Després tinc entès que s'ha tornat a intentar: algú té aquest servei?
L'Ajuntament quan va adaptar el repetidor municipal a la TDT, va assegurar que també serviria per f er arribar Internet a tot el poble. Tots sabem que no és cert.
Darrerament la Generalitat de Catalunya està fent un pla per fer arribar la banda ampla a tots els pobles petits. Sta. Mª de Martorelles està en el Pla Conecta, però encara no s'ha acabat la implantació al nostre terme.
Segons ha comentat la Sr. Alcaldessa, l'actual repetidor no dóna més de si i s'està buscant la manera de traspassar el servei a un operador.
La Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat, està estudiant fer-se'n càrreg, caldrà però saber si les condicions que ofereix l'Ajuntament Local, les pot assumir.
Mentre estant molts ciutadans martorellencs estaràn "penjats" per Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada