diumenge, de gener 11

Apagades en l'enllumenat dels carrers

El passat dimecres es va abordar al Ple de l'Ajuntament el problema de les averies a l'enllumenat dels carrers, que patim des de fa anys els veïns. Dins del Fons Estatal d'Inversió Local del Govern de Zapatero, a Sta. Mª de Martorelles li corresponen 142.653 euros, dels quals l'Equip de Govern destinarà el 50% (71.000), a la millora de l'enllumenat, a més d'una partida dels pressupostos anuals, xifres insuficients per arreglar d'una vegada els problemes actuals de les apagades constants.
Un altre tema que es va tractar al Ple, va ser la possibilitat d'instal·lar un mercat setmanal a Sta. Mª de Martorelles, un dels punts del programa electoral de les municipals de CiU. En aquest sentit la Diputació a fet un estudi per encàrreg de l'Ajuntament, per valorar la viabilitat del mercat setmanal que probablement estaria situat al carrer del Carme els diumenges. De totes maneres els partits i el Govern Municipal, estan valorant aquest estudi.

1 comentari:

  1. He llegit l'estudi de la Diputació sobre el mercat setmanal. Trobo a faltar una valoració dels costos i ingresos que comportaria per l'Ajuntament, un tema bàsic per saber-ne la viabilitat. Un altre tema és saber si tindrà èxit, però això li correspòn arriscar-se el Consistòri en la decisió.
    Una alternativa a la promoció de Santa Mª seria fer una Fira Mercat un cop a l'any.

    ResponElimina