diumenge, de febrer 15

Quina feina està fent l'Ajuntament


Des de les darreres eleccions municipals no hi havia hagut cap tipus de publicació per part del Consistori, informant de la feina que està fent el Govern de CiU a l’Ajuntament. En l’anterior etapa es van publicar una sèrie de butlletins on “participaven” els partits polítics amb les seves opinions. L’actual alcaldessa ja va manifestar que no seguiria amb aquella publicació, el que feia pensar que no tindríem cap mena d’informació municipal.
Després de 18 mesos de Govern, la setmana passada va aparèixer a les nostres bústies un “panflet” –no m’atreveixo a dir-ne butlletí -, informant de la feina feta fins ara.
En
la fotocòpia es descriuen les diferents accions que estan en marxa o ho estaran en el proper any, segons els àmbits de treball, no per regidories. El que més sorprèn és el fet que en el preàmbul parla de : feina feta i gestions realitzades, quan en realitat la majoria són projectes en marxa o de previsible realització, i només alguns àmbits podem considerar-ne fets, com: seguir amb el mateix model de recollida de residus, la contractació d’un enginyer o un assessor comptable, o l’adhesió a diferents programes d’inserció. La resta són promeses i acords encara pendents d’executar o finalitzar. Potser valia la pena haver esperat més temps, per passar comptes de la feina feta i tenir resultats consolidats. De moment viurem amb l’esperança de veure si es solucionen problemes endèmics com: les avaries en l’enllumenat viari, les deficiències en la recepció de tv, i ADSL, o l’arribada del gas; per no dir la cobertura del pavelló i la obertura de l’escola nova.
És interessant destacar que al final l’alcaldessa informa de la periodicitat dels Plens Municipals, així com de la incentivació dels ciutadans a assistir-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada