dimarts, de juliol 28

BAND PROHIBITIU


L'alcaldessa de Sta. Mª de Martorelles, Sra. Montserrat Cobo, ha publicat un Band Municipal amb quatre punts a recordar per la població. Faré uns comentaris sobre aquest Band.
En el segon punt, avisa de la "prohibició d'estacionar camions, caravanes, i vehicles de grans dimensions", així com l'amenaça de sancions. Cal recordar-li que perquè aquesta mesura sigui vàlida, s'ha de promulgar una ordenança o un edicte concretant les particularitats dels vehicles que es prohibeixen: per pes màxim, llargada, utilització, etc. (les caravanes, contenidors de runa, mòduls d'obra, no són vehicles automòbils), i no per tipus de vehicle o ús que se'n fa, i senyalitzar la prohibició a la via pública.
En el quart punt, toca el tema recorrent de les escombraries i el desbordament d'alguns contenidors. L'àrea de recollida del Camí de Can Girona, és un d'aquests punts conflictius. Segons alguns veïns, no són ells qui omplen els contenidors d'escombraries, sinó alguns veïns de Martorelles que al no disposar del contenidor i negar-se a fer el sistema del poble de baix, es desplacen fins allà per llençar-les, tal com feien al carrer Montnegre fins que es va retirar el contenidor.
Vull recordar, que l'Ajuntament i els veïns ens haurem de posar de piles, per l'obligació Europea per Llei, de recollir la brossa orgànica a tots els municipis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada