diumenge, de maig 16

PARTICIPACIÓ CIUTADANA ????




Aquests dies s'ha iniciat la Campanya de Recollida selectiva Orgànica a Sta Mª de Martorelles.
Ara a més dels contenidors de brossa (rebuig), paper (blau), envasos (groc) i vidre (verd), tindrem un contenidor marró per a les restes de menjar i jardí.
Esperem que per les característiques del nostre poble, no sigui complicat completar tota la recollida selectiva de residus. Tampoc seria complicat fer el "porta a porta" i eliminar el contenidor de rebuig, però l'Ajuntament a tirat per aquesta alternativa.

Malgrat tot -com veieu a la foto del Camí de Can Girona-, encara hi ha gent que no participa en la recollida selectiva: PASSA DE TOT.
Això dona una mala imatge a la població, sigui qui sigui qui participa tant negativament, deixant de banda la política, és una qüestió de solidaritat ciutadana.

2 comentaris:

  1. Amic Adolf, a Martorelles també va costar molt però crec que avui dia está funcionant bastant bé.
    Esperem que el civisme i el sentit comú s'imposi...
    Antonio

    ResponElimina
  2. La guarrda del punt verd que surt a la foto, no és nova, més aviat s'ha incrementat.
    Els contenidors d'orgànica no fan més que posar de manifest que per molt que hi hagin mitjans per la recollida selectiva: alguns ciutadans ignoren la funció del sistema.
    Els veïns creiem que és gent de Martorelles que no participa de la recollida selectiva porta a porta, i s'aprofita del poble del costat per llençar el que no pot a Martorelles.

    ResponElimina