dilluns, d’abril 11

RECUPERACIÓ DE LA FONT DE CAN CAMP


Aquest diumenge passat un grup de voluntaris van arremengar-se per netejar i arrenjar una part de l'entorn del paratge de la Font de can Camp. L'acció estava impulsada per ERC de Martorelles en un acte en favor de la recuperació dels valors del poble.
És sabut per tothom que aquest indret tant emblematic de Martorelles es troba en un estat deplorable des de fa anys. Fa cosa de sis anys l'Ajuntament va restaurar la font, però a partir de llavors ningú es va fer càrreg del manteniment i neteja periòdica i van anant apareixent pintades i destrosses. La bassa estava trencada i l'aigua s'escolava per la paret.
El diumenge es va repintar la font, es va restaurar el muret del safareig (ara ja no s'escola l'aigua), es va desbrossar les herbes, es va podar les branques que suposaven perill i es va netejar l'entorn de deixalles.
Esperem que aquesta acció serveixi perquè la gent torni a gaudir d'aquest indret.
És cert que la font de can Camp està en una finca privada, però cal recordar que en aquest país -Catalunya-, la major part del bosc és de propietat privada, i què la majoria de les fonts martorellenques estan en finques privades, no solament aquesta. Però això no és un pretext perquè la utilització de les fonts no sigui un dret de tothom, donat que l'aigua és un bé públic.

VEURE LES FOTOS DE L'ACCIÓ

3 comentaris:

  1. Com ja vaig escriure en el blog d'Antonio, solsament tinc paraules d'enhorabona en ERC i tots els voluntaris que van participar.

    Una acció altruista i civica d'exemplaritat de totes totes.

    Felicitats de nou a tots els que van participar.

    Saluts.

    Jordi

    ResponElimina
  2. Felicitats per la feina ben feta.
    Toni Seuma

    ResponElimina
  3. Molt bona idea?... es una finca privada!

    ResponElimina