diumenge, de setembre 18

Falta una entitat naturalista

Les entitats ecologistes que es movien per Martorelles, Sta. Mª i Sant Fost -Lledoner i Xopera -, fa anys que ja no se'ls hi sent la veu. El mateix ha passat amb Cànem de Mollet.
Des de l'any 2006 hi ha DRAGNATURA,http://dragnatura.org/ una entitat naturalista al Baix Vallès que s'ocupa de l'estudi i divulgació de la fauna i flora (sobretot dels rèptils i amfibis ), a l'E.N. de Gallecs i entorn. La diferència entre una entitat ecologista i una naturalista, es basa en què els primers tenen com a objectius la defensa i denúncia del medi ambient en general. Els naturalistes però, s'ocupen de la defensa i estudi de l'entorn natural, però també poden fer-ho del medi ambient, en el ben entès que aquest abarca la Natura. Poden també denunciar agressions al medi natural.
La defensa del Medi Ambient actualment és una temàtica que ja preocupa a tothom. Jo em pregunto qui s'ocupa de la defensa de la Natura al nostre entorn immediat: Martorelles, Sta. Mª de M., i Sant Fost. És cert que cada dia més, als ciutadans d'aquesta zona ens interessa la protecció de la nostra natura. Hi ha segur, entre nosaltres gent amb coneixements i inquietuds sobre natura: biòlegs, geololegs, ambientalistes, enginyers forestals, etc., i gent jove amb estudis i saber.
Animo a moure's per aglutinar coneixement i estudi per la nostra Natura de Martorelles i Sant Fost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada