diumenge, de desembre 11

BONA ACOLLIDA DE LA FIRA DE NADAL DE SANTA MARIA DE M.



Aquesta és la impressió de l'interès d'enguany de la Fira de Nadal 2011 de Santa Mª de Martorelles, amb més parades que mai i molt bon ambient. Els carrers del barri antic han acollit diverses parades de productes d'artesania i decoració nadalenca, alimentació i vins matorellencs, així com parades de solidaritat. A la plaça del rei hi havia parades dels artesans i una exposició d'artistes locals. S'ha sortejat una panera entre els visitants, també hi havia jocs pels infants a base de xocolata i altres activitats en les quals ha pogut participar-hi tothom.
VEURE FOTOS DE LA FIRA

18 comentaris:

  1. Aquestes fires locals son molt importants ja que, a banda del negoci, serveix de punt de trobada per a molta gent del poble.
    Ara, la de Martorelles.
    Antonio

    ResponElimina
  2. Patetica diria yo la feria de este año floja pero floja mas que nunca debido a una mala organizacion,mas que una feria parecia que la gente habia sacado trastos viejos de su casa para venderlos,donde estaban las paradas de belenes,arboles de navidad,turronesy productos navideños?Ahhhh es verdad que ahora la navidad se celebra con miel del señor trapero jajajajajaj vamos hombre vamos,si sali a dar una vuelta a las 4 de la tarde y ya no habian paradas menuda decepcion.Mi pregunta es la siguiente tiene señor alcalde licencia de venta de la miel que vende pasa controles de sanidad para vender dicho producto.

    ResponElimina
  3. Joder, que mal perder tienen algunos. O todavía no han asimilado la humillante derrota de las elecciones Municipales o el domingo hubieron dos ferias en Santa Maria.

    ResponElimina
  4. Señora Cobo!!! qué se le ve el plumero!!!!
    Escribe igual que habla. Es decir, con el culo.
    Eres patética....

    PD
    Le aconsejo que se apunte a una escuela de adultos para mejorar su ortografía y, ya puestos, a uno de economía. No sea que vuelva a salir elegida alcaldesa (no lo creo) y nos hunda en la miseria.

    ResponElimina
  5. INTERESANTE DE LEER ESTE PERSONAJE ES EL NUEVO ASESOR JURIDICO QUE EL EQUIPO DE GOBIERNO A FICHADO PARA EL POUM......Més sorpreses en les factures: Rafael Bellido...
    Fa unes setmanes, des de la CUP vàrem denunciar que el govern municipal (IiE, ERC, CiU) havia adjudicat al Sr. Rafael Bellido Cárdenas (regidor d'ICV a Cerdanyola del Vallès) un contracte per realitzar tasques d'assessorament urbanístic. El procediment per adjudicar aquest servei va ser molt poc transparent i no es va contrastar aquesta oferta amb cap d'altra. (veure notícia anterior)

    Doncs revisant factures hem vist com aquest regidor d'ICV ja havia treballat per l'Ajuntament abans què se li adjudiqués aquest contracte. Concretament se li ha pagat una factura per valor de 4.532,33 € en concepte dels treballs realitzats entre l'1 i el 31 de juliol. Tot i així la factura ja estava presentada el dia 30 de juliol.

    Segons el document d'Ordenació de despeses només es va sol·licitar una oferta al mateix interessat i per tant no es contrastar previament amb cap altra oferta per realitzar aquest servei.

    Segons la minuta presentada, aquesta factura correspon als següents treballs:

    5 informes jurídics sobre planejaments urbanístics o una expropiació
    Anàlisi del desplegament del projecte d'Urbanització i del Projecte de reparcel·lació del sector de les Guardioles
    Gestions per l'aprovació provisional de la modificació del Pla General Metropolità a la Porta Sud de Molins de Rei
    Seguiment de l'estudi d'impacte ambiental del sector de Vallpineda.
    El mes de juliol de 2010 ha tingut 22 dies laborables i si fem un simple càlcul veurem com cada tasca ha representat 2,75 dies de feina. Una persona en plantilla no hauria tingut temps a fer aquestes tasques i moltes més? Per posar mitjans a intervenció no hi ha diners però sembla que per contractars

    ResponElimina
  6. OS INVITO A TODOS A QUE VISITEIS LA PAGINA "NO TOT VA SOBRE RODES MES SORPRESES LAS FACTURES"Y JUZGAR VOSOTROS MISMOS

    ResponElimina
  7. Sobre el llarg comentari de l'últim anònim, no entenc que té a veure amb la Fira de Nadal. Ni tampoc amb els anteriors comentaris.
    El sr. Bellido aquest, desconec quina relació té amb IC-V de Sta. Mª de Martorelles.
    Si us pau, que aquest anònim o algú aclareixi tot això...

    ResponElimina
  8. Estimat adolf aquest rafael bellido es un militant de ICV que el equip de govern a fitxat per ser el nou assesor juridic per el tema del poum si vols saber mes del tema et convido a que visitis la pagina que el altre anonim a posat y veuras el que explica el comentari no te desperdici menudo pirata aquest rafael bellido,es veu que esta fet una bona peça.

    ResponElimina
  9. Bona tarda a tothom,
    Adolf, lamento molt aquesta situació tant desagradable. Aprofitar una fira de nadal per fer política està totalment fora de lloc. Els plens del Ajuntament ja estan per això. Aprofito aquesta entrada per agrair als paradistes la seva assistència a la nostra fira i a tots els col·laboradors per fer-la possible. Tot i els pals que han intentat posar-nos a les rodes i als comentaris envejosos, la fira va ser un èxit.
    Salutacions.

    David Escartín

    PD
    Missatge als anònims: la credibilitat només es guanya donant la cara.

    ResponElimina
  10. Hombre el que faltaba el puto amo del pueblo jajajajaja me rio en tu cara

    ResponElimina
  11. al meu entendre la fira d'enguany va fer que el poble fés goig, a mi m'agrada veure la gent al carrer, i més en aquest poble que costa tant veure una ànima passejant. Organitzar un tinglado així no és fàcil, són moltes hores dedicades com per després haver de llegir aquests comentaris tan desagradables. Potser en comptes de "rajar" tant podríem dir que ens ha agradat i què no, i tenir un esperit més constructiu. Jo personalment estic content de com va anar el diumenge en general.

    ResponElimina
  12. Primero de todo comentarles que las "Firas" son necesarias e importantes para nuestro pueblo.Sinceramente me alegro que se haya celebrado la tercera edición y que se siga la tradición que con tanta ilusión y esfuerzo comenzamos.
    Al Sr.Anónimo que me descalifica,comentarle que no me voy a poner a su altura porque como ya saben todos no es mi estilo , ni lo será.También decirle que cualquier publicación ó comentario que tenga que hacer iran con mi firma,por lo que le pediría retirara sus palabras ofensivas.
    Lamento profundamente que en un blog donde se pretendia valorar la tercera edición de la Fira de Nadal y hacer comentarios buenos y afortunados ,degenere en insultos y demás descalificaciones que nada tienen que ver........
    Un saludo.

    Montserrat Cobo

    ResponElimina
  13. Els que coneixem al Joan Egea de tota la vida sabem que ell està al darrera d'aquesta i altres polèmiques que han sorgit ultimament. Sabem de la seva afició a la desqualificació i als insults. M'atreviria a dir, inclus, que ell és l'autor dels insults dirigits en aquest blog a la ex-alcaldesa. És la seva manera de fer.

    Recomenaria al govern actual que fes públiques totes les irregularitats que ell va fer durant tot el temps que va estar com a regidor d'urbanisme a l'Ajuntament

    ResponElimina
  14. Eso eso que lo saquen,pero que lo saquen todo. Tambien una denuncia que tiene el senyor trapero por tala ilegal de arboles en la montaña para su negocio.A por cierto que ha pasado con los arboles de la plaza de la iglesia que se han sustituido por racholas no se podrian haber plantado unos arboles nuevos y asi fomentar la naturaleza,vamos como sois verdes y ecologistas pues creo a mi opinion que se podrian haber plantado arboles en vez de racholas no?

    ResponElimina
  15. que gentuza esta de ciu , no saben perder... ajoderse toca

    ResponElimina