divendres, de gener 6

LA CAVALCADA DE REIS DEL 2012



Aquest any i hagut novetats en la Cavalcada de Reis de Santa Mª de Martorelles. 
Els Reis Mags de L'Orient venien de la muntanya. Abans d'arribar a la plaça i perquè l'espera no es fes tant llarga, es va obsequiar els nens i nenes amb una xocolatada. 
Amb una mica de retard, arribava la plaça la Cavalcada obrint la comitiva un grup d'animació, després la carrossa que duia l'Estrella que guiava els Reis Mags, a continuació un nombrós d'entorxats escortava els Reis i després venien els Tres Reis Mags damunt d'un carro de passeig tirat per un preciós cavall.
En arribar a la plaça Joan Matons una multitud de pares i infants els esperava, i els acompanyava fins a la plaça de l'Església. 
Els Reis es van dirigir a l'Ajuntament on l'alcalde els va entregar les claus de les cases perquè poguessin entrar a deixar els regals i joguines a la nit.
Per acabar, a la porta de l'església els Reis van estar a disposició dels nens i nenes del poble on van puguer fer entrega de la carta que havien fet, on hi havia els regals i joguines que demanaven.
Ha estat una Cavalcada, la d'aquest any, a mida del nostre poble, acollidora, entranyable, participativa i propera als infants.

VEURE AQUÍ MÉS FOTOS

1 comentari: