dimarts, de setembre 18

EL CARRER ESCOLES, TANCAT PER A LA SEGURETAT ESCOLAR


L'Ajuntament de Santa Mª de Martorelles ha decidit tancar al trànsit el carrer Escoles durant l'horari escolar, per evitar possibles accidents  degut a l'afluència d'escolars i pares d'alumnes.
Aquest carrer de Sta. Mª de Martorelles, serveix per accedir a l'Escola Les Mimoses, el Cementiri i algunes vinyes. L'escola Les Mimoses està situada a fora del casc urbà i fins ara alguns pares duien els seus fills amb cotxe fins a la porta de l'escola. Com que es tracta d'un carrer sense sortida, es formava un col·lapse de vehicles i persones amb el conseqüent perill d'atropellament.
Per evitar mals majors, l'Ajuntament d'acord amb l'AMPA i el Consell Escolar -segons informa la web municipal -, va decidir tancar el carrer al trànsit abans i després de l'entrada i sortida de l'horari escolar .
També i d'acord amb la Diputació -propietària de la carretera -, s'han adoptat una sèrie de mesures de protecció dels vianants al creuament anterior. S'han habilitat 5 passos de vianants, s'han repintat els senyals horitzontals de trànsit, reductors de velocitat, senyals per a vianants, etc...Quan es va inaugurar la nova escola es van instal·lar pivots de protecció a la vorera del mateix carrer davant de l'edifici escolar per evitar la invasió d'aquesta pels vehicles.
També cal recordar que al carrer del Carme i a l'aparcament municipal, que estan a cinc minuts màxim de l'escola es pot aparcar el vehicle. Malgrat les mesures restrictives preses els primers dies els vehicles van col·lapsar el creuament estacionant a l'entrada del carrer. Ara s'han col·locat tanques per evitar
Qualsevol canvi d'hàbits comporta problemes i protestes, justificats o no, però sembla que aquestes mesures s'han pres per la seguretat dels alumnes sobretot.
Veure Nota Informativa Ajuntament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada