divendres, de novembre 30

PASSEJADA PER LA HISTÒRIA DE MARTORELLES


PASSEJA'T PER LA HISTÒRIA DE MARTORELLES, és una iniciativa per conèixer la història de Martorelles a través de diferents indrets com les torres modernistes i noucentites de l'època daurada de l'estiueig, la font de can Camp, les Antigues Escoles Municipals, l'antic Cafè de la plaça de la Sardana o el Camp de futbol i la seva història.
L'Arxiu Municipal de Martorelles organitza aquesta visita guiada pel poble de Martorelles -dins de la Fira de Nadal -, oberta a tota la ciutadania que vulgui participar-hi per saber més sobre la història de la gent i alguns edificis emblemàtics.
Cal estar a les 12 del migdia d'aquest dissabte 1 de desembre a l'Av. Piera, 112 " La Recordança".
Els gegants de Martorelles donaran la benvinguda i un carruatge de cavalls obrirà el seguici de ciutadans que recorreran el poble anant pels indrets convinguts. La visita acabarà a la masia de Carrencà on els visitants seran recompensats amb refrescos i postres de músic.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ website nổi tiếng Mỹ là mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina