diumenge, de gener 6

CAVALCADA REIS MAGS


La Cavalcada dels Reis Mags de Santa Mª de Martorelles arriabava sobre les sis de la tarda a la Plaça Joan Matons, procedent de la muntanya. Mentre arribaven, una banda de concertites amania l'espera amb música així com activitats per els infants, i com no, xocolatada.
Ses Majestats van venir muntats a cavall amb un seguici de tres ases amb els regals per repartir, els acompanyaven una munió de patges amb fanalets que obrien la cavalcada reial.
A la plaça els rebia l'alcalde i feien la salutació de benvinguda a tots els nens i nenes martorellencs. Després es van desplaçar pel carrer entre mig de la multitud fins a la plaça de l'Església on s'havia abilitat una haima que havien dut dels desert per rebre els infants.
Els nens i nenes van poder arribar fins a ses majestats, donar-los les cartes amb les peticions de regals i atendre les seves preguntes.
La organització de la Cavalcada d'enguany ha estat molt animada i correcte.
A baix a Martorelles l'acte central de la Cavalcada es va fer al pati de Carrencà, amb la rebuda oficial i l'entrega de cartes dels infants.
VEURE AQUI LES FOTOS de la Cavalcada.

1 comentari:

  1. Quina foto més maca, Adolf.
    El cert és que la posada en escena d'aquest any ha estat molt elaborada per donar-li un toc d'autenticitat: la haima, les torxes, els animals i la resta de detalls que han fet que grans i petits visquessin amb més intensitat la nit de Reis.
    Aprofito per donar les gràcies a la Comissió de Festes i a tots els col·laboradors que han participat a la cavalcada; també a tots els assistents per confiar, un any més, en el nostre municipi per gaudir d'aquest esdeveniment tant especial.
    Moltes gràcies a tots!!!

    David Escartín

    ResponElimina