dijous, de setembre 12

MARTORELLES A LA VIA CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA


Ahir 11 de setembre van sortir tres autocars de Martorelles cap a la Via Catalana per la Independència a més de diversos ciutadans amb cotxes particulars, organitzats a través de l'Assemblea Nacional Catalana de Martorelles i Sta. Mª de Martorelles.
Unes 150 persones de diverses edats -joves, grans i petits -, van sortir de Carrencà cap el Tram 552 de la Via Catalana que es trobava a Vidreres (La Selva) ubicat a la carretera N II. Aquest mateix tram era l'escollit també per la gent de Mollet del Vallès amb qui ens vam trobar.
Allà es va muntar un dispositiu a base de tendals i ombrel·les per aixoplugar els participants en cas de pluja o sol, el cel cobert de núvols va permetre passar una tarda amb clima suau. Les carpes van servir per muntar una petita tenda on comprar samarretes, estelades i altres articles per l'ocasió. Un cop arribats al Tram tothom poc o molt va aprofitar per fer un most, dinar i agafar forces.
Molt abans de l'hora convinguda per fer la Cadena Humana ja s'havien col·locat els participants de Martorelles, Santa Mª de Martorelles i Mollet, barrejats en fila. Molts ens vam trobar amb gent dels altres pobles junts en una de les manifestacions més grans fetes a Catalunya mai. La gran quantitat de gent participant, era animada constanment per Gegants i Grallers, avionetes que passaven, fotografs, motoristes i ciclistes que no paraven de fer fotografies amunt i avall. La festa era continua. L'organització per part dels voluntaris de l'ANC de Vidreres estava al damunt dels participants donant consignes.
A les 17,14 hores la Cadena Humana era formada, en alguns trams en dues o tres files de gent agafada de la ma pel moment històric.
AQUI PODEU VEURE LES FOTOS DE LA CADENA HUMANA A VIDRERES EN GRAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada