dimecres, de maig 6

Constitució de la Mancomunitat Galzeran




Ahir dimarts 5 de maig es va constituïr i aprovar els estatuts de la Mancomunitat de municipis del Galzeran.
L'acte no va estar absent de discrepàncies polítiques per part d'alguns partits de l'oposició de Sant Fost i Martorelles, en referir-se al procés de participació en l'elaboeració dels Estatuts. Malgrat la picabaralla, l'Assemblea disposa de trenta dies per presentar esmenes al text a fi de millorar-ne el text. No n'hi havia per tan !!!
Ara caldrà redactar i aprovar el Reglament Orgànic (funionament) i les competències mancomunades que es poden anar assumint.
Cal destacar que l'Asssemblea està composta per tots els regidors electes dels tres municipis, però lamentablement hi manacaven els tres regidors de l'oposició del nostre poble -Sta. Mª de Martorelles-, (IC-V i PSC) que no van assistir a l'acte de constitució.
Per tan, no tinc la certesa que realment els interessi el tema de la Mancomunitat, tot i que van votar-hi a favor en Ple . Ignoro perquè no van assistir, però em vaig sentir poc representat.
LLARGA VIDA A LA MANCOMUNITAT

2 comentaris:

  1. Hola Adolf, jo vaig trobar que com sempre, no tenen en compte als ciutadans. Crec que, tal com vam comentar fa temps, haurien d'haver organitzat una festa-presentació oberta a tothom, per que qualsevol pogui dir la seva.
    La sensació que vaig tenir es que els alcaldes de Martorelles i Sant Fost, han organitzat el tema de la Mancomunitat al seu gust.
    Tal com comentes, no vaig veure a l'oposició de Santa Maria però també vaig trobar a faltar que l'alcaldesa de Santa Maria digués unes paraules, o es que s'ho ha trobat tot fet?
    Soc un defensor de la Mancomunitat però amb participació ciutadana.

    ResponElimina
  2. Si és cert, que s'ho han manegat d'una forma molt oficialista, com una tràmit més, i és clar l'oposició ha muntat la pataleta, li han posat fàcil.
    L'Ajunt. de Sta Mª de Martorelles, pot ser el més beneficiat ja que per un poble petit alguns serveis´son cars i difícils de gestionar sols. L'alcaldessa: doncs com que no hi havia ningú per rebatre-la, doncs no va dir res.
    Som la gent del poble qui hem de donar empenta a la Mancomunitat.

    ResponElimina