dissabte, de juliol 4

Canvi d'alcaldessa, ara?


Una notícia sobtada de la vida política municipal ens ha fet despertar del calor estiuenc.

L'alcaldessa de CiU, Conxita Collado va comunicar la setmana passada que deixava el càrreg i passava a ocupar el lloc de regidora del mateix partit. El seu lloc sembla que l'ocuparà Montserrat Cobo.

L'extrategia actual de CiU a l'Ajuntament de Santa Mª de Martorelles, no deixa de ser misteriosa i "secreta". A les darreres municipals CiU va presentar quatre persones que mai havien aparegut als Plens, i a prou feines s'interessaven per la política, en una "aposta" de renovació poc atrevida donat que el convergents es valien d'una majoria consolidada.

De l'alcaldessa Conxita no desmereixo la dedicació que hi ha posat aquest temps, més del que els anteriors alcaldes de CiU han fet. El càrreg d'alcalde d'un poble com aquest necessita un mínim de dedicació si es vol que la maquinària burocràtica funcioni bé i es puguin dur endevant els projectes. Estic d'acord que fer d'alcalde no es anar a passar "el rato".

CiU però, es val de la majoria i del vot "d'anar fent" de molta gent del poble, per fer i desfer sense a prou feines informar a la ciutadania de l'estratègia política a nivell municipal, només en tot cas en "petit comitè". És com una mena de despreci o ignorància cap als votants, propi de les majories absolutes.

Veurem quin és el tarannà de la nova alcaldessa i el resultat de cara a les properes municipals, d'aquí a dos anys vista.

1 comentari:

  1. Desconec els motiues però a les 2 reunions de regidors sobre la Mancomunitat, la seva actitud era de molta desgana. No la vaig sentir parlar en cap moment. Suposo que ja tenia clar que ho deixaria....

    ResponElimina