dimarts, de desembre 22

FIRA DE NADAL


Enguany i per 1ª vegada s'ha celebrat el diumege 20 de desembre durant el matí, la FIRA DE NADAL de Sta. Mª de Martorelles, per les places del centre.

Un nombrós número de parades (més de 25) van exposar i vendre: productes nadalencs, pastissos, mel, vi, melmelades i flors, el·laborats per gent del mateix poble la majoria.

Hi ha assistit bastant gent, tot i la poca difusió que se n'ha fet pels mitjans dels pobles de la rodalia. Cal que l'any vinent la Fira esdevingui més important i amb més gent dels pobles veïns.

3 comentaris:

  1. Jo tampoc sabia rès, Adolf. Vaig enterar-me ahir per que m'ho va dir en Julian Trapero. No se per què però en aquests ajuntaments els hi falla la comunicació.
    Antonio

    ResponElimina
  2. Jo, m'acabo d'assabentar ara mateix lleixin el bloc, llàstima, hem visitat fires de pobles mes apartats i aquesta que cau dintre la "mancomunitat" ens l'hem perdut, queda anotat per la propera.

    ResponElimina
  3. En aquest poble tot es fa així, com d'amagat, segregant.
    La comunicació falla de tal manera que a alguns paradistes se'ls va avisar personalment des de l'Ajuntament i altres ens em hagut d'espavilar per ser-hi.

    ResponElimina