dimarts, de febrer 2

UN PAÍS UNA BANDERA ?


La Campanya "Un país una bandera" fa uns anys que es va engegar i pretén que a tots els Ajuntaments de Catalunya hi onegi la "Senyera" o bandera de Catalunya, al menys per la Diada de l'11 de setembre. Però també pretén que onegi tot l'any del balcó dels Ajuntaments.
A la nostra comarca, a la majoria ja és així, excepte a alguns Ajuntaments socialistes com Mollet.
Fins fa poc al balcó de l'Ajuntament de Santa Mª de Martorelles hi onejava la Senyera i la d'Europa seguint la campanya "Un país una bandera" a la qual està subscrit (presuntament).

Des de fa poc el govern municipal de CiU ha decidit penjar-hi també la bandera rojigualda d'Espanya, desmarcant-se així de la campanya.
Vull entendre que el partit que governa al nostre Ajuntament, està perdent els referents nacionalistes de Catalunya que tan propugna als mitjans propagandistes ?.

4 comentaris:

  1. Hola Adolf,

    No li heu preguntat a la Sra. Alcaldessa el motiu de posar ara la bandera espanyola? No té gens de lògica que es possi ara.

    Salut,

    Romuald

    ResponElimina
  2. El dimecres vam entrar una instància demanant-li una explicació i encara no tenim resposta. La Plataforma que gestiona la campanya també li preguntarà sobre la decisió.
    Estem a la espera......

    ResponElimina
  3. Caldria que expliquessins els motius. Potser propers pactes CiU-PP???
    Antonio

    ResponElimina
  4. Hem preguntat a l'Ajuntament sobre la desició, des d'ERC i des de la Plataforma que coordina la campanya, i a dia d'avui:
    Silenci Adimnistratiu.
    Aquesta alcaldessa (Montserrat Cobo), actua així per imperatiu legal.

    ResponElimina