dimarts, d’abril 20

NOVA WEB MUNICIPAL

Per fi a Santa Maria de Martorelles tenim una web municipal de veritat !!!!
La Diputació ha col·laborat en el disseny d'una web informativa que està força bé en quant a continguts, fotos, informació general, història i 3 itineraris molt ben documentats.
Visiteu-la: http://www.santamariademartorelles.cat/
Esperem que aquest sigui un pas més perquè aquest poble estigui en el món. Queden: millorar la recepció de televisió, internet ADSL a tot el poble, i disposar d'un espai a la tv comarcal (VallèsVisió).

2 comentaris:

  1. Hola Adolf,

    Crec que és molt interessant que Santa Maria disposi d'una pàgina web. A Martorelles treballem per a en un parell de setmanes pugui veure la llum la nova pàgina web. Com a mínim serà més profitosa que la que tenim.

    Quan parles del tema ADSL no heu pogut solucionar el tema amb l'armari Muxxfin de TELEFONICA que hi ha al davant de la Marisqueria La Flor? Aquest armari dona capacitat per 200 i pico linies d'ADSL.

    Sobre el tema Vallès Visió, avui he tingut reunió amb el director, el Jordi Seguer. Puc anticipar-te que el teu Ajuntament ja treballa amb la possibilitat de formar part. Crec que seria possitiu per a tots.

    Salutacions,

    Romuald

    ResponElimina
  2. Quan parlo de tenir ADSL a tot el poble, em refereixo al barri Colomer (can Girona/Torre dels Galls) que la nostra connexió no forma part de l'armari de la Marisqueria. Estem igual que Martorelles -veiem com passa l'AVE i no para -,
    Vallès Visió no entenc com no es veu a la part alta de Martorelles, si aquest ajuntament està al consorci televisiu.

    ResponElimina