dilluns, de desembre 13

WIKILEAKS ARRIBA A MARTORELLES

Al blog antondensi li ha passat el mateix que al web Wikileaks. La pressió de l'opinió dels "anònims" de certs comentaris al llarg del temps que fa que es va obrir aquest blog, i l'augment de to de manca de respecte a les persones, ha dut al creador i moderador del blog (Antonio Sànchez), a prendre mesures restrictives del Dret d'Opinió.
Des d'aquest diumenge en el blog antondensi no s'admeten comentaris de cap mena. Per tant, la llibertat d'opinió queda restringida per culpa de l'ús despiatat d'aquesta llibertat per part de ciutadans -no vull pensar que al darrera hi ha altres interesos -, amb la greu conseqüència per a les persones que hem fet ús democràtic i respectuòs de la llibertat d'opinió i dels Drets Humans.
Ara només hi ha accés a les entrades de forma informativa sobre els temes que el moderador vulgui, exercint el dret que té com a gestor, i amb els comentaris personals que ell vulgui, exercint el Dret a la Llibertat d'Opinió personal.
Com al web Wikileaks, quan els continguts o missatges no agraden a certs col·lectius i persones, el millor és "matar el missatger", acosar-lo amb la falta de respecte i acusar-lo de ser partícip de les opinions i comentaris, denunciar l'estil d'informar. Com en qualsevol mitjà periodístic, les opinions, comentaris i cartes al director, que es publiquen, són responsabilitat del que les escriu, no del que fa possible que es llegegin. Els diaris abertzales els van clausurar per qüestions semblants.
Iternet (la xarxa) és un mitjà extraordinari que tenim actualment, on tothom de tot el món, pot tenir accés a una informació i fer-ne ús gratuïtament, i si s'escau opinar de qualsevol tema. Aquesta universalització de la informació no pot ser coaccionada ni restringida per ningú, és un Dret Humà. En el moment en què algú aprofita aquest Dret - tant l'Humà com el de Llibertat d'Opinió -, com a arma contra algú altre, deixa de tenir l'actitud de dret.

4 comentaris:

  1. Acabo de llegir el teu comentari i vull agrair-te les teves paraules. Seguiré amb el blog i com diu en Francesc, em perdut una batalla però no la guerra.
    Ens veiem aviat
    Antonio

    ResponElimina
  2. Propongo un soporte moral para Antonio. Todos aquellos que creais que deberia volver a abrir los comentarios que firmen detras de mi mensaje, de esta manera Antonio no estara solo, y seremos todos los firmantes los que le apollaremos.
    Fdo Antonio S. G.

    ResponElimina
  3. Si, crec que l'Antonio ha d'obrir els comentaris, però sense anònims. No costa tant registrar-se en un compte. O com a mínim identificar-se amb un URL.
    Més anònims NO si us plau.
    El blog antondensi, pedrerà interès si a les entrades tant interessants no pot comunicar la seva opinió la gent.

    ResponElimina