dilluns, de gener 3

PROJECTES INCOMPLERTS


A començat l'any i alguns projectes municipals que havien de començar des de fa temps, encara no sembla que vegin l'inici ni el final.
Als pobles de Martorelles i Santa Mª de M., aquests projectes d'obres ja haurien d'estar en marxa o acabats des del 2010. Estem al gener del 2011 i encara no s'ha mogut una pedra, malgrat estar aprovats i licitades les obres.
Parlo per exemple, de la millora del carrer A. Clavé -el pas estret -, que ha de convertir aquest tram de carretera i carrer en una via més segura, amb un semàfor que reguli el pas, i una vorera per a vianants. L'octubre havien de començar les obres.
Una altre obra anunciada és la rehabilitació del celler de Can Carrancà, per a covertir-lo en una sala d'actes i una oficina d'informació. Les obres havien de començar abans de Nadal. Per ara, només es veu la tanca que envolta l'espai, però res fa entreveure que si treballa.
Però el projecte que més temps porta esperant la imminent posada en marxa de les obres, és el del nou repetidor de Santa Mª de Martorelles, que duu més de dos anys esperant la tramitació i l'inici. Diverses vegades l'Ajuntament de Sta. Mª ha anunciat que aquest nou repetidor hauria de substituir l'actual, de propietat municipal, que es va construir fa gairebé 8 anys, el qual no ha resolt mai la falta de qualitat de recepció televisiva a gran part del poble de dalt. Les obres que han de substuir l'acual instal·lació obsoleta, han de començar immediatament, segons fonts municipals. La Generalitat dins del Pla Connecta, havia de facilitar la TDT, i altres tecnologies a nuclis rurals, i s'ha de fer càrrec del nou repetidor. El 8 de novembre havien de começar les obres de substitució i cabar abans de final del 2010. Avui encara hi ha el "vell" repetidor (l'antena).
Amb aquesta manera de fer i gestionar els municpis, no m'extranya que la ciutadania no cregui en els polítics. Per fer promeses amb tota la paparassa burocràtica, l'escassetat pressupostària actual, s'ha de ser valent en aquest país. Falten cinc mesos per les Eleccions Municipals.
Però algú sap què passa amb aquests projectes que tanta falta fan a Martorelles i Santa Mª de Martorelles?????
Algú té una resposta o vàries, de l'incumpliment dels plaços d'aquets projectes??????????

2 comentaris:

  1. Hola Adolf,

    Primer de tot felicitar-te l'any nou. Tens raó que portem un cert retard en les dues obres de Martorelles. En el cas del Celler ja està adjudicat abans de les vacances de Nadal però durant aquestes dates la construcció s'atura i no voliem fer l'enderroc del galliner i deixar tot allò com un camp de batalla. En uns dies comença l'obra.

    Sobre el pas estret comentar-te que tot estava preparat però encara no tenim el vist i plau d'un veí del poble que tindria que deixar-nos passar pels seus terrenys (al costat de la Sinia) durant dues setmanes fins que acabi l'obra al pas estret. Tot dependrà de la seva bona voluntat per solucionar el problema de seguretat del pas estret.

    Salut,

    Romuald

    ResponElimina
  2. Llavors que aquest bon home, és pogui decir-se ja, si us plau.

    ResponElimina