dijous, de novembre 10

BENSENY ADQUIREIX MANAUT


L'empresa Benseny que es dedica a la fabricació de construccions metàl·liques i mecanitzat de xapa, comprarà la martorellenca Manaut que està en ERE.
Aquesta és una molt bona notícia per la comarca i per Martorelles, ja que suposa el salvament d'una empresa tant martorellenca i antiga com Manaut. 
Benseny, S.A., és una empresa metal·lúrgica instal·lada actualment a Montmeló, però que anteriorment havia nascut i estat a Martorelles. Fundada fa 38 anys, prové d'una família de ferrers de Mollet i des de fa uns anys no ha parat de créixer. Manaut és una altra empresa nascuda a Martorelles fundada per Ismael Manaut pare de l'actual propietari fa 50 anys, instal·lada al polígon industrial de Martorelles amb 7000m2 de planta, dedicada també al sector metal·lúrgic de components i que també va créixer fins que els darrers anys ha patit una recessió i s'ha vist obligada a reduir la producció i el personal, fins a la situació actual de concurs de creditors.
Per tant, no totes les empreses van malament en aquest país, n'hi ha que campegen la crisi prou bé: invertint en tecnologia, exportant, investigant i produint de forma eficient. També es una bona notícia que una empresa com Manaut que ha donat feina a tants treballadors del poble, no hagi hagut de tancar del tot les portes ni hagi caigut en mans de capital estranger, i per descomptat s'hagi deslocalitzat. Com en el cas de Cacaolat, això demostra que a Catalunya hi ha prou empenta i capacitat per dur endavant l'economia productiva del país, malgrat la crisi.
Benseny pensa absorbir part de l'actual plantilla afectada per un ERE, i ampliar capital, el que fa pensar en la seva expansió futura. Veure web de l'empresa Benseny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada