diumenge, de novembre 20

RESULTATS 20N


Resultats de les eleccions al Congrés de Diputats a Santa Mª de Martorelles. 20 de novembre del 2011


CiU: 183  ·  PP: 77  ·  ICV·EUA: 73  · PSC: 62  ·  
ERC: 47  · Altres: 38


La participació ha estat probablement, la més alta del Baix Vallès amb el 75% de votants.

3 comentaris:

 1. M'en alegro que CIU hagi obtingut els vots que sempre ha tingut a santa maria. Espero que de aquí 4 anys segeuixi així, perque quan la gent sápiga que aquest canvi de govern en el que la majoria van votar ens pujen els impostos, no crec que els hi faci molta gracia. Crec que degut a com està la gent en paro, i amb situacions critiques de feina, no es la millor època per pujar impostos. Si l'ajuntament necessita diners, perque no es treuen de un altre manera? A Santa Maria hi ha molt "Taller Clandestino", perque no els hi cobren impostos amb aquests, per començar???

  ResponElimina
 2. Acabo de leer el contrapunt y zas la primera en la frente el nuevo consistorio nos sube la tasa de basuras un 7 por ciento,ya se les empieza a ver el plumero,primero lo del sueldo de alcalde que en vez de cobrarlo el alcalde lo cobra la 4 de la lista,segundo y que el pueblo quiere saber que ha pasado con la antigua comision de fiestas que despues de la patrona dimitieron todos,que ha pasado?sera por la clara manipulacion del señor trapero y sus artimañas para no dejar trabajar sin el estar al mando de todo,segun dicen las malas lenguas el señor trapero negocio el precio de la paella con el señor que siempre la hace,sin factura y sin iva el que siempre lo quiere todo legal,esto lo sabe el pueblo?van puerta a puerta comunicandolo,tercero quien es ese que va con el coche del señor alcalde circulando por los caminos forestales abriendo las cadenas y circulando por ellos?si yo que vivo en el pueblo no las tengo por que las tiene el

  ResponElimina
 3. És curiós com en aquesta entrada només volia informar dels resultats de les darreres eleccions espanyoles, sense judicis de valor, ha suscitat dos comentaris referents a l'estat de la política municipal.
  També em sospren com molta gent està visitant aquesta entrada, en canvi ningú més ha penjat cap comentari rebatint, recolzant o donant alguna opinió diferent a les expressades.
  Aquest bloc està a disposició de tothom que vulgui opinar sobre les entrades que faig, sempre que no serveix per fer desqualificacions ni calumnies personals.

  ResponElimina