divendres, de desembre 16

ASSEMBLEA NACIONAL DE CATALUNYA a Martorelles i Sta. Mª de Martorelles


El 10 de juliol del 2010 va haver-hi una gran manifestació reivindicativa a Barcelona on es demanava respecte per l’Estatut referendat pel poble de Catalunya. Arenys de Munt iniciava el 13 de setembre del 2009 una onada de Consultes per la Independència que ha recorregut una gran quantitat de pobles i ciutats de tot Catalunya i on han participat milers de ciutadans que han expressat la seva opinió respecte de la possible independència de Catalunya, o si més no ha estat un assaig de Referèndum Nacional.
Aquest moviment de consultes ha mobilitzat a una bona part de la població catalana i ha demostrat la capacitat d’organització a nivell cívic del potencial humà del nostre país. El 30 d'abril del 2011 s'iniciava el procés de constitució de l'ANC que culminarà en un acte multitudinari. L'ANC pretén mobilitzar el màxim de persones a nivell individual coma plataforma cívica per preparar –se per constituir Catalunya com un estat independent nacional. En aquest moment i a molts pobles i ciutats catalanes s’estan organitzant persones per constituir-se com grups locals de suport al moviment nacional.
A Martorelles i Sta. Mª de Martorelles, 21 persones ja donen suport a nivell individual a l’Assemblea Nacional de Catalunya, al marge de la seva afiliació política o independent de qualsevol ideologia, i s’han constituït en Coordinadora Local i a la qual si poden sumar les persones a nivell individual que ho desitgin.
El proper 27 de gener  es farà l’Acte de Presentació de l’ANC a Martorelles, també tindrà lloc una conferència a càrrec del Centre Català de Negocis sobre “Raons i viabilitat de la Independència de la independència de Catalunya”.



10 comentaris:

  1. hacerla en martorelles,que en Santa Maria no pintais nada. Por un pueblo verde y ecologico.

    ResponElimina
  2. Anònim, ho sento però no ets el únic habitant de Santa Maria i jo i molts més desitgem un poble verd i ecològic, però, en una Catalunya independent.

    Neus

    ResponElimina
  3. Lo siento Neus, pero vuestro tiempo ya a pasado, igual que la derecha CIU en Santa Maria.Ahora toca verde y ecologico.Teneis ICV para años,y si no comentaselo al Marc Candela.

    ResponElimina
  4. No sé por qué pero estos comentarios me huelen a manipulación de CiU...
    Dejadme que os dé un consejo: si seguís el camino del VR6, tarde o temprano pagareis el precio.
    Saludos.

    ResponElimina
  5. Senyor Anònim aquesta entrada està parlant del que una gent de Martorelles i Santa María volem per a Catalunya. Volem poder decidir lo que es fa amb els nostres diners, volem parlar la nostra llengua sense problemes, etc.
    Referent a Santa Maria, no hi ha mal que cent anys duri, per mostra el govern de Madrid.
    Per cert, de moment, no tinc rés contra el govern de ICV.
    Neus

    ResponElimina
  6. Intervinc per què se'm ha esmentat, i per què encara no he entes el per què jo sé per a què a Santa Maria hi haurà ICV per anys...si ens ho pot aclarir l'erudit verd ecologista...

    Ara que vigili no torni a pixar fora de test. Senyor verd ecologista, jo també sóc verd ecologista, però també independentista. Com hi ha independnetistes d'esquerres, de centre de dreta, religiosos, ateus, ... Per què l'independentisme no és excloent. I em sap molt de greu, i em fa rabia, que amb el teu comportament estiguis excolent a tots aquells que siguem independentistes que siguem verds o ecologistes. Per a la teva informació dina de l'ANC hi ha gent que SEMPRE ha votat ICV.

    I una recomanació. No cantis victòria abans d'hora, i diguis que hi ha ICV per anys a Santa Maria, o que ja ha passat el temps d'altres partits. Cada 4 anys hi han eleccions, i encara que no t'ho sembli, potser d'aquí 3 anys i mig, potser els teus no tinguin prouta majoria...aleshores continuaràs excloent els independentistes?

    Marc

    Marc Candela

    ResponElimina
  7. Sempre m'ha agradat llegir o escoltar l'opinió dels altres i sempre des de el respecte de pensament, però sempre m'ha agradat, saber amb qui estic parlant. Escriure sota l'anonimat, no sols és una falta de respecte vers als altres sinó que demostra el refugi de qui no sap qui. Podeu escriure o deixar de fer-ho, però si ho feu, feu-ho amb la cara ben alta, sinó pensaré que sou el profeta invisible.
    Respecte al suport de L'ANC, en nom de qui és posa en boca el senyor anònim, tot un poble?. Sapigueu, que som moltes les persones que volem ser una mica més lliures i que volem una Catalunya independent.


    Francesc Gelonch

    ResponElimina
  8. Coincideixo plenament amb l'anònim que ha dit que això fa pudor. Es nota de lluny que aquest fals ecologista busca la confrontació amb no sé quines intencions, però se li veu el llautó. Noi, deixa-ho córrer. No t'esforcis. potser dintre de tres anys i mig, si treballeu i sou legals, podreu tornar a manar al vostre regne, però mentre no arribi el moment respecteu el què la gent de Santa Maria a escollit democràticament.
    Salutacions.

    ResponElimina
  9. Garcia Caba,se te be el plumero. Ahora pagas tus brabuconerias, y por cierto tu no seras quien cierre FAINSA....

    ResponElimina
  10. 1.La Coordinadora local de l’ANC està formada per diverses persones d’ideologies polítiques diferenciades els quals ens uneix la responsabilitat de preparar Catalunya cap a la Independència. Hi ha persones a títol individual sobretot, no com a representació de cap opció política, n’hi ha que són votants republicans, catalanistes, independents i també d’IC-V, però no tenim constància encara de votants convergents, malgrat que seran igualment benvinguts.
    Es pot ser independentista, nacionalista o defensor del dret a l’autodeterminació com IC-V, i alhora federalista si es vol.
    2.“Aquest bloc és un espai d’intercanvi d’impressions, activitats i opinions...”, i està obert a les persones que ajudin “..a la convivència pacífica i independent”, com es pot llegir a la capçalera.
    Com a administrador d’aquest espai social, em veig obligat a restringir els comentaris molt a pesar meu, per evitar-ne l’ús d’insults, difamacions, calumnies a persones a través d’elements incontrolats (anònims), havent rebut la recomanació de diversos polítics del poble (CiU, IC-V) que veuen com la seva posició es veu amenaçada.

    ResponElimina