dimecres, de març 7

RICARD MIRA ÉS NOTICIA ALS MITJANS


Fotografies de l'exposició a Molletauto.


L'escultor martorellenc Ricard Mira és notícia últimament per diverses raons.
VallèsVisió, la televisió del Baix Vallès, li feia una entrevista el passat 23 de febrer al programa "Parlem-ne", on conversava sobre la seva salut i com va començar a fer d'escultor d'obres d'art. 
D'altra banda, el 24 de febrer inaugurava una exposició d'escultures i de ceràmica de Pepi Montesinos, al concessionari de cotxes Molletauto, que habilitava un espai com a sala d'art per primera vegada, amb un considerable èxit que ha durat fins el 3 de març. Els mitjans baixvallesans -periòdics i tv -, se n'han fet ressò.
Una nova entrevista era feta pel diari Ara el 4 de març, a l'apartat "Ara ens en sortim" dedicat al poder de superació de les persones amb diverses problemàtiques particulars, on parla de com l'escultura li ajuda a superar la seva malaltia i la situació personal que li comporta.
El Ricard Mira però, segueix treballant en les seves obres al seu taller de Martorelles, a més de col·laborar amb els mitjans tant per donar a conèixer la seva obra, com a explicar com superar la malatia de l'esquizofrènia de cara a ajudar a altres persones i familiars dels afectats.
AQUÍ PODEU VEURE L'ENTREVISTA A L'ARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada