dimarts, de juliol 17

RENOVACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE STA Mª MARTORELLES



Aquest any la Festa Major de Santa Mª de Martorelles compta amb importants novetats o com a mínim diferents del que estàvem acostumats. El cartell escollit en un concurs escolar està ple de vida i festa. Programa resumit: Divendres 20 juliol.
Tarda-Nit: Repicada de campanes. Guerra d'aigua. Gegants pels carrers del poble. Pregó a l'ajuntament. Inauguració d'exposicions de pintura, manualitats i cartells de la Festa Major. Concerts a la plaça del poble fins a la matinada.
Dissabte 21. Matí: Despertada. Ioga a la plaça Lledoner. Torneigs de tennis, tir al plat i petanca. Tarda: Inflables, Curses d'escalextric, pallassos i titelles. Nit: Concert i balla de nit a la plaça del poble.
Diumenge 22 Matí: Marxa BTT pel bosc. Exposició de bonsais. Sardanes. Concert-vermut. Tarda: Ball de Gitanes al poliesportiu. Contes i rondalles a la Font Sunyera. Nit: Teatre a la plaça. Fi de Festa.
Si voleu més detalls del programa, els trobareu al programa de ma, al web municipal o a facebook. http://www.facebook.com/festamajor.stamariademartorelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada