dissabte, de novembre 10

CAP DE SETMANA PLE D'ACTIVITATS



Aquesta setmana està plena d'activitats culturals entre Martorelles i Sta. Mª de Martorelles.
El dijous passat a la Biblioteca de Martorelles es feia una Xerrada sobre Can Girona i el Molí de LLoberons, dins del curs d'Història, a càrrec de Joan Sanjuan a la qual van assistir-hi un bon grapat de persones.
El divendres a l'auditori de l'Escola orfeònica de Martorelles, hi havia una Xerrada-Col·loqui per part dels representants polítics martorellencs sobre Catalunya, Nou Estat d'Europa. La sessió va estar animada i participativa entre els ciutadans i ciutadanes assistents i la taula dels partits. Aquest acte l'havia organitzat l'ANC local.
El dissabte és al poble de Dalt (Sta. Mª Martorelles), on duen a terme les activitats. Pel matí una sortida del mateix Curs d'Història de la Biblioteca, ha fet una Visita Guiada pel Poble de Dalt a càrrec de Joan Sanjuan amb la col·laboració d'en Xesques que han explicat l'història de l'església de Santa Maria, de les masies del poble i algunes cases amb història o antics oficis (el ferrer, el boter, el fuster, el forner,...).
També pel matí la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sta Mª Martorelles, ha organitzat una Sortida Boletaire pel bosc amb guiada per una micòloga amb una bona colla de martorellencs i amb el seu cistell. Per la tarda, al Casal Cultural els bolets son exposats i a continuació la micòloga ha fet una xerrada sobre bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada