divendres, de gener 25

LLETRES I VINS A LA BIBLIOTECA


La Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles participarà en el projecte BIBLIOTEQUES AMB D.O. Una inciciativa per promocionar els vins de Catalunya que es repartirà durant l'any a través de les biblioteques municipals de les diverses poblacions ubicades a les diferents Denominacions d'Origen dels Vins.
El mes de febrer serà el de la D.O, Alella del qual forma part Martorelles i les seves vinyes. A la Biblioteca de Martorelles s'hi durant "activitats al voltant del vi, vinculant les lletres al territori", assegurava Carme Fenoll, Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat. Aquesta proposta està promoguda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat, l'Incavi (Institut Català de la Vinya I el Vi), Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya), Institució de les Lletres Catalanes i del Centre Quim Soler.

Entre les diferents activitats que comenceran el dia 1 de febrer, hi han:
Presentació de l'edició limitada de vi etiquetat "Biblioteca Montserrat Roig", i lectura "Els Poemes del Vi".
A l'Hora del Conte  hi haurà amb pa amb vi i sucre per els infants.
Projecció d'un capítol de la sèrie de tv "Gran reserva" amb degustació de vi.
Presentació de la Guia de Vins de Catalunya i Tast a cegues.
Tertúlia sobre el llibre "El celler", de Noah Gordon.
Plantada de ceps al jardí del celler i per acabar hi haura una Hora del Conte cuinada amb raïm, amb en Pep Salsetes i la narradora Maite Mompart.
Més endevant el blog de la Biblioteca de Martorelles i aquest mateix blog, anirem informant dels dies i hores de les activitats.
Veure la Notícia a NacióGranollers.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada