dimarts, de febrer 12

CURS DE TAST DE VINS A STA. Mª MARTORELLES



La cultura enològica està calant en aquesta part del Vallès (Martorelles, Santa Mª de Martorelles), tradicionalment lligada al cultiu de la vinya des de temps ancestrals.
Des de fa poc més d'un any es multipliquen les iniciatives i actes per promocionar l'interès sobre la cultura vitivinícola als nostres pobles: tasts de vins, visites als cellers locals, caminades per les vinyes, les jornades a la biblioteca de Martorelles sobre llibres i vins.
La darrera és a Santa Mª de Martorelles on per segona vegada s'organitza un tast de vins, aquesta vegada amb un sentit més ambiciós: Curs d'Inciació al Tast de Vins que organitza VilaViniteca amb col·laboració amb l'Ajuntament de Sta Mª de Martorelles el qual es durà a terme en tres sessions amb diferents temàtiques sobre com aprendre a tastar vins.
La primera sessió serà el proper dissabte 16 de febrer a les 7 de la tarda, al l'Espai Lledoner de la plaça de l'Església, a càrreg de l'enòleg Jordi Arnal. Les inscripcions per participar-hi s'han de fer a les oficines de l'ajuntament i el preu per sessió de tast és de 9 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada