dimarts, de febrer 19

MARTORELLES APROVA LA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA i EL DRET A DECIDIR


El Plenari de l'Ajuntament de Martorelles a aprovat aquest dilluns l'adhesió a la Declaració de Sobirania i el Dret a Decidir, que havia aprovat el Parlament de Catalunya el passat 22 de gener.
Un dels punts del Ple era la moció d'urgència que presentava l'alcalde en base al text presentat a instància  l'ANC i l'AMI (Associació de Municipis per la Independència) a la qual està adherit l'Aj. de Martorelles. Va haver-hi una certa reticència a aprovar l'entrada de la moció via urgència per part de la regidora del PSC i un regidor de CiU, els quals esgrimien que la moció es podia haver debatut abans a la Junta de Portaveus.
Un cop aprovada la urgència, es va passar a un viu debat sobre el text de la moció presentat, el qual presentava reticències en uns determinats punts o paraules. Després d'uns intercanvis i picavaralles sobre alguns conceptes del text entre PSC -Assumpta Pastor-, d'una part i CiU -Marc Pretíñez-, també i l'alcalde Romual Velasco, en el quals també van intervenir Marc Candela (ERC), Ramón Galí (MAxM), Juan Garcia (ICV-EUaA) i Jaume Mampel (CiU), es va passar a la votació.
La moció es va aprovar per majoria absoluta amb el vot absent de Marc Pertíñez de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada