dijous, de juliol 11

FESTA MAJOR 2013


La Festa Major de Santa Maria de Martorelles d'enguany es presenta amb més novetats i gresca que l'any passat, que va ser força diferent de l'habitual.
La gresca començarà el divendres 15 a la tarda amb la GUERRA D'AIGUA a la plaça de l'Església. A mitja tarda hi haurà la Cercavila de GEGANTS pels carrers. A partir de les 10 de la nit a La Plaça començeran els CONCERTS DE NIT, que contiuaran a mitja nit a l'Acapanda de la Torrentera.
El dissabte pel matí la gresca començarà amb els TORNEIGS de Petanca i Tennis, Imflables i Escuma per la mainada al pati del CEIP Les Mimoses. Per la tarda TRIANGULAR de Futbol Sala al Pavelló, es repeteix com a acte original una sessió de TITELLES  a la Font Sunyera per la mainada, però que pot ser molt recomanable per a tothom. A la nit més concerts a la Plaça.
El diumenge començarà de bon matí amb una Marxa ciclista Btt per la muntanya,  a les 10 per primer cop es ferà la BAIXADA DE CARRETONS que pot ser d'allò més divertit. Pel migdia a la Plaça CONCERT-VERMUT. A la tarda a la plaça de l'Església CABARET CIRC. A l'interior de l'església de Santa Maria, Concert de CANT CORAL de la Societat La Flor. A mitja tarda BALL DE GITANES al poliesportiu. I per acabar la gresca, concerts a la Plaça.
Els actes més formals de la Festa Major començaran el divendres amb el Repic de Campanes a les dotze del migdia, a la tarda es durà a terme el PREGÓ a càrreg de no sabem qui. Inauguració de l'Exposició de fotografia digital feta amb Mòbil al Casal.
A enllaç podeu trobar detalladadement el programa complet amb els horaris i més detalls.http://www.santamariademartorelles.cat/index.php?tipus=5&id=784

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada