dijous, d’octubre 6

RICARD MIRA SURT A TV3


L'escultor martorellenc Ricard Mira va participar ahir dimecres 5 d'octubre en el programa de TV3 "Sense ficció". Aquest programa documental tracta cada setmana de temes d'interès social. El d'aquesta setmana, titolat "Ball Robats", tractava de l'esquizofrenia, una malaltia mental que pateixen moltes persones. Veure el programa:http://www.tv3.cat/videos/3729330/Balls-robats
En Ricard Mira, que està afectat per aquesta malatia des de fa molts anys, el va apartar de la seva professió de matricer a la Derbi, però no li impedeix poder-se dedicar a l'escultura, especialment en ferro, material que coneix per la seva antiga dedicació professional i que treballa amb gran domini.
Actualment l'èxit artístic li està arribant a través del reconeixement que comporten les exposicions que fa arreu. Com es va veure en el programa, els malalts d'esquizofrenia - com de qualsevol malaltia mental-, necessiten molt suport moral i afectiu de la societat.
Dedico des d'aquest blog aquesta entrada a un amic personal i a un artista que malgrat la seva malaltia, no defalleix devant les adversitats de la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada