dilluns, de juliol 23

RECULL I VALORACIÓ DELS ACTES DE LA FESTA MAJOR


Passada la Festa Major podem fer una valoració de les novetats que aquest any ha acordat la Comissió de Festes. En general ha estat una festa més participativa que mai en la majoria dels actes, sobretot a l'aire lliure, on la ciutadania s'ha bolcat al carrer. Les novetats en una festa major sempre són arriscades.
El major encert sota el meu mode de veure, ha estat el fet que la plaça (Joan Matons) era el centre neuràlgic de la Festa Major i a on es feien els actes i espectacles més importants. Però no tots els actes eren al nucli urbà, alguns es van dur a terme fora vila: l'acampada lliure, la cursa btt o el conte-contes a la font.
Aquest fet a propiciat la participació dels martorellencs de dalt. Un altre fet a tenir en compte com a novetat és que tots els actes eren gratuïts.
Aquí teniu un petit recull d'imatges d'alguns dels actes.
El Pregó
Guerra de l'Aigua


Els Gegants i Capgrossos

Exposició de pintura i escultura
Exposició de manualitats


Concert a la Plaça
Pallassos i Titelles

Cursa BTT


Exposició de Bonsais
Ball de Gitanes
Contes i Rondalles al bosc





1 comentari:

  1. Des de l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles volem expressar la nostra satisfacció i alegria per tal com va transcórrer la Festa Major celebrada el passat cap de setmana. Com es ben sabut per a tothom, aquest any s’ha fet un gran esforç per apropar la festa als nostres veïns i veïnes. Creiem que el nou emplaçament de les activitats més rellevants ha estat un encert, on l’afluència massiva de públic ha sobrepassat totes les nostres expectatives. El fet de convertir la plaça Joan Matons, la plaça del poble, en l’escenari principal ha estat un èxit.
    D’altra banda, sumem el goig de veure com un centenar de persones han compartit contes i rondalles en un escenari tant meravellós com és la font Sunyera; o com joves i no tant joves tancaven el divendres al Parc de la Torrrentera.
    Volem donar les gràcies als veïns de Can Flor per regalar-nos tanta il·lusió i optimisme amb la seva música i els seu art de viure. A la Raquel per fer-nos sentir la natura més a prop a través del Ioga, als veïns Capgrossos de Martorelles, als artistes del poble per farcir d’art les parets dels Casals, al Salva i els seus bonsais i als germans Surinyach per organitzar la marxa de BTT.
    Volem donar les gràcies a totes les entitats que ens han ajudat a fer la festa major: La Societat Coral La Flor i al club de Tennis. A tots els que han compartit programa: Lotokotó , els Dj’s , la Incombustible, els Don Vito, la Taxman, Cia. de teatre S.XX , Da Janela Verde, la Jordina Biosca, el Ball de Gitanes de Martorelles, a Char-Lee i a espectacles Marimon.
    També volem donar les gràcies a la Brigada municipal pel seu esforç, als patrocinadors, a l’ADF, a la Comissió de festes, als avis i àvies de la residència i als veïns de la plaça per la seva paciència i comprensió.
    Aconseguir que se’n parli de qualitat de la nostra festa arreu; pobles, col·lectius, xarxes socials,...és motiu de satisfacció per la feina ben feta. Tot plegat no podem estar més contents, i és per això que el darrer agraïment és per a vosaltres, veïns i veïnes de Santa Maria de Martorelles, des del més petits als més grans, gràcies per compartir, gaudir, participar, estimar i fer possible la Festa Major.

    Moltes gràcies a tots.


    David Escartín
    Regidor de festes

    ResponElimina