dissabte, de gener 19

UNA FOTOGRAFIA D'ANTONIO SÁNCHEZ HA ESTAT PREMIADA COM LA MILLOR


El Concurs de Fotografia Sant Vicenç de Mollet del Vallès ha premiat una fotografia del martorellenc Antonio Sánchez, el popular antondensi.
La fotografia escollida ha estat guardonada amb el 1er premi en la modalitat "lliure", la màxima distinció. Aquesta fotografia que apareix al costat del premiat fou feta a Bilbao -segons l'Antonio-, i destaca per la seva plasticitat. Al concurs, Antonio Sánchez, també hi participava amb altres fotografies interessants, així com molts altres concursants de tot l'estat.
L'Antonio és un gran aficionat a la fotografia - que té a més d'altres aficions -, i disposa de diverses càmeres digitals amb les quals dispara tot el que veu interessant devant seu amb el seu ull artístic. Sempre el veiem a tot arreu on va amb una càmera penjant del coll o amagada a la butxaca, prenent imatges dels actes públics que es duen a terme a Martorelles i voltant, és com una mena de notari fotogràfic del poble. Com a asidu al grup de caminants de la colla Trotacamins, també pren acte de presència a totes les caminades on va i així podem saber qui ha anat a la sortida. I què dir del seu blog antondensi, veritable aparador dels actes, curisiotitats i qualsevol cosa destacable que vegi per Martorelles digne de ser duta a notícia a través del seu blog.
Enhorabona pel premi rebut!!!!
FOTOGRAFIES DE L'ACTE D'ENTREGA DE PREMIS

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Adolf per dedicar-me aquesta entrada en el teu bloc. Em va fer molta il·lusió que tant tú com la Neus i en Marc vinguesiu a l'entrega de premis a la Marineta.
    Repeteixo, gràcies.
    Antonio

    ResponElimina
  2. Hola Adolf, interessants i boniques paraules que dius en el teu bloc pel nostre company Antonio, que merescut té aquest premi. El nostre reporter gràfic a Martorelles i voltants, que després rebesteix amb algunes d'elles al seu bloc.

    Enhorabona Antonio per aquest premi fotogràfic, i que puguis continuant donar-nos aquestes imatges "inmortals" durant molts anys. Una abraçada a tota la teva familia.

    Salutacions

    ResponElimina