dissabte, de febrer 18

Presentació de "MARTORELLES I SANTA Mª de MARTORELLES PER LA INDEPENDÈNCIA"Ahir divendres es va fer l'acte de presentació de l'associació "MARTORELLES i SANTA MARIA DE M. PER LA INDEPENDÈNCIA", que va aplegar una vuitantena de persones a l'auditori de l'Escola Orfeònica de Martorelles.
Aquesta entitat forma part de l'Assemblea Nacional de Catalunya, un moviment de gent que pretén preparar el terreny per l'arribada del dia en què Catalunya aconsegueixi ésser un estat propi. A més de la trentena de persones que ja en formen part, també s'hi van adherir deu persones més.
En l'acte de la presentació es va explicar, qui són i perquè es crea a Martorelles i Sta Mª Martorelles aquest moviment, a càrrec de Marc Ricart adherit local a l'ANC. També va haver-hi una conferència del Cercle Català de Negocis a càrrec de Miquel Gràcia, que va fer una extensa explicació sobre el dèficit fiscal, el tancament de caixes i la insubmissió fiscal; Quim Torra va explicar l'origen i fonaments de l'ANC als assistents.


FOTOGRAFIES DE L'ACTE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada